Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem f10 z 2014 roku. Chciałbym zakodować sobie parę funkcji w bimmercode. Niestety słabo u mnie z angielskim a tryb expert to cięższy temat. Nie jestem znawcą dlatego proszę o instrukcje, a z czasem może się czegoś nauczę. 

-chciałbym zakodować, aby zegary w nocy świeciły się na biało (generalnie żeby nie zmieniał się kolor na bursztynowy) 

-zamykanie i otwieranie lusterek po otwarciu/zamknięciu drzwi 

-posiadam f10 na ledach i chciałbym by po otwarciu samochodu ringii świeciły się pełną swoją mocą a nie jak do tej pory jakieś 40 procent mocy 

Z góry dziękuję za pomoc 

Opublikowano

Jest już na forum wątek o kodowaniu tym programem. Przejrzyj go, znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania i wiele wiele więcej.

Szukaj w dziale F30 jeśli mnie pamięć nie myli.

ad®ian™
Opublikowano

Znalazłem ten temat już wcześniej co do zegarów niby coś znalazłem ale ludzie podowali ścieżkę z innych programów a ja u siebie w bimmercode tak nie mam i jednak jeżeli ktoś by życzliwie pomógł w tych konkretnych przypadkach na tym konkretnym programie to było by fajnie. 

Opublikowano
On 5/30/2023 at 11:41 AM, SPEEDF10 said:

Znalazłem ten temat już wcześniej co do zegarów niby coś znalazłem ale ludzie podowali ścieżkę z innych programów a ja u siebie w bimmercode tak nie mam i jednak jeżeli ktoś by życzliwie pomógł w tych konkretnych przypadkach na tym konkretnym programie to było by fajnie. 

Nie ma znaczenia w jakim programie się koduje. Linijka do zmiany jest taka sama. W BC masz nawet opcję wyszukiwania. 

ad®ian™