Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dziwny problem. Kiedys podczas jazdy samochodem włączył mi się jakiś gong(dźwięk) spod lewej strony kierownicy. Nie zwróciłem na to uwagi gdyz myslałem że to radio. Ale wczoraj wracjając z wymiany opon znowu mi się coś takiego włączyło. Postanowiłem się zatrzymaći i zrestartowac silnik. Teraz za każdym przekręceniem kluczyka słysze ten odgłos. Przy czym zapala mi sie jeszcze kontrolka od poduszki powietrznej. Co to może być ?? nie miałem żadnego wypadku, stłuczki....

Opublikowano
ja bym proponowal wszystkim ktorzy wyjada z tym tematem po ostrzezeniu na dzien dobry .. przeciez temat taki pojawia sie srednio z raz dziennie ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Nie bede zakladal tematu tylko tu zapytam. Mialem odlaczony glosniczek z kompa. Wczoraj go podalczylem i ciagle byl przerywany sygnal. Zapalilem silnik i dalej. Na kompie wszystko ok. Dzwi mialem tez zamkniete. Musaielm odlaczyc ten glosniczek bo ciagle "gongowal" Co jest grane??

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl