Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam G01 wyprodukowany w 10/2020 ale jest to model 2021. W dodatku sprowadzony z USA. Zegar jest ustawiony na czas automatyczny i nie mogę go przestawić na czas manual. POkazuje mi więc czas zimowy czyli godzine wczesniej niż teraz. Ustaiwnie czasu manualne jest wyszarzone w menu. Prawdopodbnie wiaże się to z faktem że jeżdżę w trybie "Gosc" bo nie mogę zalogować ( USA) Jak to zmienić ?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 5.05.2023 o 16:02, PawelRed napisał(a):

mam G01 wyprodukowany w 10/2020 ale jest to model 2021. W dodatku sprowadzony z USA. Zegar jest ustawiony na czas automatyczny i nie mogę go przestawić na czas manual. POkazuje mi więc czas zimowy czyli godzine wczesniej niż teraz. Ustaiwnie czasu manualne jest wyszarzone w menu. Prawdopodbnie wiaże się to z faktem że jeżdżę w trybie "Gosc" bo nie mogę zalogować ( USA) Jak to zmienić ?

Podbijam temat. Udało Ci się to rozwiązać? U siebie w X3 2021 z USA nie mogę zmienić strefy czasowej oraz brak NAVI. Nie czyta mi znaków drogowych. Jak rozumiem to połączone jest z brakiem nawigacji? Nie mogę zalogować się, jeżdżę w trybie "Gość" Gdzie w Warszawa i okolice warto podjechać w kwestii wgrania nawigacji?