Skocz do zawartości

320 d 136km gdzie moge kupic przeplywke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wiem ze temat jest drazniacy i byl wielokrotnie poruszany ale prosze o zrozumienie. Od ponad dwoch miesiecy borykam sie z problemem przeplywki kupilem juz 4 sztuki i zadna z nich nie sprawdzila sie w tym dwie nowe MTM i QAP nic nie pomoglo a wrecz bylo jeszcze gorzej na MTM silnik pracowal na 3 cylindrach na QAP tak jak po odlaczeniu przeplywki pozostale dwie kupowalem na gieldzie bez efektu najlepiej jest jeszcze na orginalnej bo sa tylko dwie turbo dziury ale nie o tym chcialem pisac. potrzebuje pomocy gdzie moglbym kupic przeplywke o takim numerze katalogowym: 13627787076. oprucz ASO bo cena takiej przeplywki to koszt 1600 zl ale jak to mowia chytry dwa razy traci ja juz w wydalem 12000zl i bez efektu ale chcac wyjsc jeszcze jakos z twarza zwracam sie o pomoc gdzie moglbym za wmiare rozsadne pieniadze kupic taka przeplywke uzywana lub zamiennik tylko ze sprawdzonego zrodla. Za otrzymana pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam.
Opublikowano
Zadzwoń do mnie na 502764726 albo podjedź do Kredyt Banku SA (koło US) to Ci dam namiar do fachowców w temacie. Pozdro
Tomek