Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy ktoś z was posiada G22 ze szklanym dachem i mieszka w okolicach Trójmiasta i pozwoliłby się przymierzyć do auta?

Zastanawiam się nad kupnem M440i, ale pasujące mi auto ma szklany dach i obawiam się, że mogę nie mieć wystarczająco miejsca nad głową.

Będę bardzo wdzięczny, jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc, oraz odpowiednio się odwdzięczę.

Opublikowano
A ile masz wzrostu? Ja mam 192 cm i w aucie ze szkłem dając fotel na sam dół nie uderzałem o sufit. Mam obecnie G26 bez szkła i fotel mam troszkę wyżej a miejsca nadal sporo.
Opublikowano

Gdybyś chciał G26 to już bym ci śmiało powiedział, że się zmieścisz. Ale w G22 dach bardziej opada, więc jeżeli twierdzisz że na styk masz tam miejsca (mimo że 2 cm niższy jesteś ode mnie), to musisz się jednak przymierzyć.

Ale wiesz, fryzurę zawsze można łatwo zmienić. Auto już nie. Pytanie na czym ci bardziej zależy :D