Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część,

Mam pytanie o doposażenie kamery cofania do g30/g31 2017

Zakupiłem zestaw montażowy, oczywiście kamerę, znalazłem instrukcję instalacji oraz kodowania. Niby wszystko mam, ale okazuję się, że trzeba zakodować moduły tj.ACSM5, HU, ICAM4 i tu jest problem bo nie widzę, aby w samochodzie był ICAM4. Czy można go zamontować/dokodowac? Moja nawigacja SA 606.

Czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże w rozwiązaniu problemu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ICAM4 to jest właśnie kamera którą dokładasz.Po poprawnym podłączeniu powinieneś widzieć icam4 po odczycie modułów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Byłem przekonany, że kamera to ICAM2, a dodatkowy moduł ICAM4. Faktycznie kodowalem przed podłączeniem kamery. Bardzo dziękuję za pomoc.

ICAM2 to kamera którą dokładasz, a ICAM4 to to jak będzie E-SYS ją widział.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 3.04.2023 o 02:04, benzopiren napisał(a):

Byłem przekonany, że kamera to ICAM2, a dodatkowy moduł ICAM4. Faktycznie kodowalem przed podłączeniem kamery. Bardzo dziękuję za pomoc.

Czy dołożyłeś kamerkę cofania ? Ile Cię to kosztowało ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bmw f40 kamera cofania.
Ze względu na brak doświadczenia chciałem zapytać Kolegów o parkowanie
z wykorzystaniem kamery cofania a dokładnie linii zielonych. Konkretnie mam pytanie o parkowanie równolegle (wzdłuż) krawężnika, czy można polegać na zielonych liniach, co dokładnie oznaczają, czy szerokość auta bez/z lusterkami, jak to wygląda w praktyce. Może ktoś będzie tak miły i dokładnie wytłumaczy. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.