Skocz do zawartości

BMW 5 E34 Kombi '94 Brak swiateł w tylnej klapie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, mianowicie padla mi elektryka w tylnej klapie tzn wycieraczka chodzi, podswietlenie tablicy rejestracyjnej dziala, zamek szyby i klapy tez. Jednakze nie mam swiatel stop, swiatla od wstecznego (zarowki sprawne). moze to jakis bezpiecznik ? a jezeli to ktory bezpiecznik jest za to odpowiedzialny ?

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano
światła wsteczne podłączone są pod sam bezpiecznik (15-niebieski) co elektryczne ustawienie lusterek: jeśli i one Ci nie działają na bank masz zwarcie. Wówczas trzba rozebrać poszycie klapy i znależć przyczynę skuchy.
Opublikowano
ja miałem taka przypadłość jak Ci napisałem, elektryk-mechanik zdiagnozował i usunął mi przyczynę (spięcie kabli w klapie), mogę Ci dać jego namiary
Opublikowano
50 gr. kosztuje złączka z cyną i silikonem, którą aplikujesz zapalniczką, i tą twoją awarie to usuniesz w 15 min, z 10 minut przerwy na browara