Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Zamierzam wymienić nagłośnienie w mojej F10 , z Basic na Harman Kardon , oczywiście kupię zestaw zdemontowany z innej F-ki głośniki , wiązki przewodów , wzmacniacz ze stelażem , ale mam pytanie czy istnieje jakiś poradnik jak to wykonać krok po kroku ? Nagłośnienie Basic to totalna lipa , stąd mój zamiar , i chce się do tego przygotować , wiedzieć z czym są problemy , co tak naprawdę będzie wymagało szczególnej uwagi.

Bardzo dziękuję za jakąkolwiek podpowiedz .

Pozdrawiam

Marcin

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Nikt z forumowiczów nie pomoże :(?

Opublikowano

Witaj,

Na pewno dochodzi dopisanie S677A lub S688A (w zależności od rocznika) i kodowanie,

Próbowalem zarówno z jednym jak i drugim (moje auto to F11 10.2012 z NBT), nie zauwazylem róznicy, pojawilo się jedynie logo Logic7 (przy 688)

Sprawdź boczki tylnych drzwi bo moze byc problem z montażem glosnikow (w wersji standard oraz 676A ich nie ma)

Montaz to częsciowy demontaż wnętrza, zlecałem montaż więc niestety nie podzielę się zbyt wielowa szczegolami.

Pozdrawiam

Dominik

• 1 rok później...