Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy, coś się porobiło - pewnie jakaś aktualizacja i masz babo placek. Miałem w Android Auto po prawej stronie zegar i było super. Teraz spotify atakują i jeszcze wyłączają mi radio. Czy jest jakaś instrukcja jak to poustawiać?
Opublikowano
Zmiana wynika z wprowadzenia nowego android auto. Nowy interfejs generalnie jest dużo przyjemniejszy konfiguracje robisz na telefonie, nie wiem czy się da poprzez iDrive.
Opublikowano
Koledzy, coś się porobiło - pewnie jakaś aktualizacja i masz babo placek. Miałem w Android Auto po prawej stronie zegar i było super. Teraz spotify atakują i jeszcze wyłączają mi radio. Czy jest jakaś instrukcja jak to poustawiać?

Standardowo w android auto mozesz wykonac cofniecie aktualizacji. BTW wczesniejsza wersja AA nie miała obsługi kafelek (u siebie w aucie pewnie widziales 2 kafelki z aplikacjami, ale to dlatego ze były one dodawane przez soft BMW.

Dodatkowo z poziomu android auto z telefonu jestes w stanie wylaczyc dostęp dowolnej apki do android auto. Taka apka nie bedzie sie mogla uruchomic gdy uzywany jest android auto - chyba ze uruchomisz ją recznie z poziomu telefonu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Przeżyłem dzisiaj rano szok, jak mi się Waze wyświetlił na pełnym ekranie Android Auto. Chyba była jakaś aktualizacja. W końcu wygląda tak jak powinno (i tak jak już było po podłączeniu iphone żony)