Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
..Gdyby to była Ducia albo Fiat, machnąłbym ręką. Nie w przypadku auta za pół bańki :?

myślę , że dla gościa "od Ducia i Fiata" który z równym szacunkiem podchodzi do takiego auta ja Ty do swojego i zapewne z podobnym wysiłkiem finansowym musiał go nabyć co Ty swoje 540D ... może Cię nawiedzi autonomiczna refleksja :mrgreen:

Woytas nie zrozumiałeś mojego przekazu.

Nie mam nic do właścicieli fiatów, czy dacii bo sam mam w firmie auta tych marek i uważam, ze to dobre i poprawne auta które cały czas rozwijają się w dobrą stronę.

Opublikowano

też mnie nie zrozumiałeś :wink: ... ale oczekiwanie co do jakości lakierowania niezależnie czy wydasz 100 czy pińcest :mrgreen: można mieć zbliżone :lol:

natomiast koledzy dobrze radzą , nie daj się wpuścić w lakierownie bo wyjdzie jeszcze większa lipa ale jak tak kroją za ten lakier to niech równię solidnie schodzą z ceny za partactwo :naughty:

• 2 miesiące temu...