Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko. Chciałbym kupić BMW tak w cenie 4-5 tyś...... Doradźcie mi jaki model mógłbym za takie pieniądze kupić. No i oczywiście jak to jest z exploatacją starszych modeli BMW, czy części są drogie i jak tam z ich niezawodnością? :wink:
Opublikowano
Siemanko. Chciałbym kupić BMW tak w cenie 4-5 tyś...... Doradźcie mi jaki model mógłbym za takie pieniądze kupić. No i oczywiście jak to jest z exploatacją starszych modeli BMW, czy części są drogie i jak tam z ich niezawodnością? :wink:

Ja oczywiscie polece E30 :) Ale jesli potrzebny Ci wiekszy woz, to E34. Niezawodnosc i ceny czesci raczej w normie, byle nie zblizac sie do ASO - chyba, ze po czesci.

Opublikowano

Tylko E30 bo ladny egzeplarz e34 w tych pieniadzach kiepsko to widze...

Co do E30 jesli kupisz zadbany egzeplarz najlepiej swiezynke z niemiec bedziesz napewno sie cieszyl z jazdy a co do kosztow to w przypadku E30 nie sa az tak duze. co do awaryjnosci jesli egzeplarz zadbany nie powinno byc wiekszych problemow no i oczywisce ty tez musisz dnac bo zakupienie zadbanego egzemplarza to dopiero polowa sukcesu...

moje modele
Opublikowano

wszystko zależy od tego jaki egzemplarz kupisz - jak kupisz auto zamęczone, to będziesz miał wydatki, a jak kupisz normalnie eksploatowany egzemplarz, to długo i przyjemnie pojeździsz - wówczas można się zakochać :D

Części nie są aż takie drogie - wszystko zależy od modelu

jak napisał Dixi - możesz poszukać jakiejś e30, a jak wolisz coś większego, to polecam e28 (oczywiście jeśli mówimy o tym przedziale cenowym)

czasem można znaleźć też zadbane e21, ale o to niestety coraz trudniej na rynku

napisz czego oczekujesz od auta

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

:duh: za taką kasę to kupisz zgniliznę , a nie BMW :nienie:

Opublikowano

:duh: za taką kasę to kupisz zgniliznę , a nie BMW :nienie:

niestety mylisz sie :mrgreen: spokojnie kupi ladna E30 w takiej kasie :cool2:

moje modele
Opublikowano

Jedyne czego mozesz szukac to E30, starsze modele bez zasobnego portfela bym sobie odpuscil - po co ladowac kase w ciagle remonty, mozna sie tylko zrazic do marki.

O E34 od razu zapomnij - kupisz tylko trupa...

Opublikowano
jak kupisz E 30 za taką kasę , to proszę opisz ją. Ja w dalszym ciągu wątpię , żeby stan był ok. :duh:

moj rekord (bo ja dla taty aut szukam) to e30 z uszkodzona misa za 800zl w stanie bardzo dobrym rok w kraju i jeszcze wersji excutive (czy jak to sie pisalo) takze idzie albo mojej mamy 316iA kupiona 2 lata temu w prawie idealnym stanie za 3tys z 1990 z uszkodzona skrzynia :mrgreen:

a nie uszkodzone to hmm ostatnio sprzedalismy ladna 320i kombi z 1988 za 4500zl i byla naprawde ladna wiec jak sie chce to sie kupi :mrgreen:

moje modele