Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dosyć niedawno zakupiłem Radio Nawigacje z androidem 12, wszystko działa świetnie (Rewelacyjny gadżet) kamera cofania, android auto w najnowszej wersji i wszystko inne, natomiast przechodząc do sedna to problem jest z mikrofonem, podczas dzwonienia do kogoś lub odbierania mikrofon ledwo działa wręcz prawie wcale dopiero jak się zbliży do niego na odległość 2/3 cm już prawie przy ustach coś tam ledwo słychać ale to rzadkość w głównej mierze jest cisza.

Myślałem że to wada mikrofonu który został dostarczony z Navi więc zamówiłem inny dokładniej Zalman ZM1 mic i... Problem nadal występuje taki sam.

Mikrofon został pod pięty pod cinch oznaczony "MIC" próbowałem szukać ustawień w Navi albo telefonie ale nic a nic nie ma;/

Nie wiem czy mogę wkleić link do allegro z tym Navi więc nie będę ryzykował. Natomiast jeżeli ktoś mnie uświadomi że mogę to, to zrobię być może ułatwi to sprawę.

Może ktoś miał podobny problem;)