Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie i Panie. Problem jak w temacie radio busines CD nie włącza sie po zapłonie , nie reaguje na przyciski . Uruchamia sie tylko podczas połączenia z modułem komfortu poprzez INPĘ lub NCS . RATUNKU czy wie ktoś czy jest jakaś funkcja w module komfortu którą należy włączyć . Dodam jeszcze że radio wciąga płytę i ją oddaje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz zapewne włączony tryb transportowy, po wyłączeniu pewnie ożyje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
:mad2: Dzięki bo dopiero uczę sie kodowaniA . Podpowie ktoś jak wyłączyć ten tryb TRANSPORTOWY ???? , i z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano
:cool2: :D Witam po raz kolejny , dzięki waszej pomocy naprawa udana . Tak dla przyszłych pokoleń podłączamy INPĘ wchodzimy w radio , ACTIVE i klikamy shift+F8 (jeśli nie zadziała to wciskamy shift a F8 KLIKAMY MYSZKĄ NA DOLE W INPIE .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To może ja się zapartym bo mam też ostatnio problem z radiem. Mianowicie po przytrzymaniu tych znaków (< >) radio nie szuka mi automatycznie stacji radiowych. Czy ktoś wie gdzie się to ustawia , zmienia. Podejrzewam że zrobił mi się jakiś reset bo jak w ustawieniach miałem tylko język francuski i niemiecki to teraz doszedł jeszcze język włoski i angielski

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
To może ja się zapartym bo mam też ostatnio problem z radiem. Mianowicie po przytrzymaniu tych znaków (< >) radio nie szuka mi automatycznie stacji radiowych. Czy ktoś wie gdzie się to ustawia , zmienia. Podejrzewam że zrobił mi się jakiś reset bo jak w ustawieniach miałem tylko język francuski i niemiecki to teraz doszedł jeszcze język włoski i angielski

Nie w temacie ale gdzie dostane tą lotek/spoiler na klapę...