Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem...i nie wiem jak go rozwiązać...parę dni temu w moim bmw f31 2013 rok...wymieniałem światła przeciwmgielne z H7 na Ledy z klamczuszkami (wtyczkami żeby nie wywalało blefu przepalonej zarowki) po wymianie od razu zaczęły wyskakiwać błędy typu awaria kamery przedniej i na ekranie HUD zaczęło zanikać rozpoznawanie znaków tak jakby kamera dostała awarii...czy to ma coś wspólnego z wymianą moich halogenow na ledy ? Czy spróbować zmienić z powrotem na stare H7 , może te przejściówki stanowią problem? Dzisiaj pod wieczór także robiłem kodowanie tych ledow ale to nic nie pomogło...dodam jeszcze że drugi błąd związany z kamera wyskakuje przy włączeniu w manetce asystenta swiatel ( dlugie światła z literka a ) ogólnie ledy świecą bardzo dobrze, dodam ze mam reflektory adaptacyjne i skrętne ksenony, wszystko działa jak należy ale tak jak mówię taki problem... może już ktoś miał taki przypadek ?? Na dole dodam linka na darmowym hostingu z zdjęciem błędu... pozdrawiam, proszę mi pomóc.

Edit; dodam jeszcze że przy włączaniu tego asystenta wieczorem chwilę zacznie działać, po chwili gdy wyskoczy błąd tej awarii kamery asystent się wyłącza. I nie można go już włączyć.

https://zapodaj.net/ca2cefc0c8fea.jpg.html

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Ledy powodowały awarie przedniej kamery, nie wiem tylko dlaczego, nawet kodowanie nie pomogło. Jednak moje reflektory muszą być przystosowane do żarówki H8. Pozdrawiam