Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tzn. :?:

generalnie nie są bo jakby były to znaczna część użytkowników miała by pozabierane dowody rejestracyjne. Przeróbki, niby tak ale nie będę się rozpisaywać bo na forum było o tym baaardzo dużo, zapraszam do :search:

...tylko BMW
Opublikowano
To nie jest dokuczanie tylko poczucie humoru w moim wydaniu a jak Pani będzie chciała założyć u siebie xenon to mogę jej doradzić co i jak bo też mam u siebie zamontowany:)
Opublikowano

wiem, wiem dlatego wg mnie dokuczanie to takie z przymrużeniem oka :wink:

poważnie zamontowałes xenony? od czego przetwornice? czy kupiłeś cały kit sa 1,5tys :shock:

...tylko BMW
Opublikowano

Xenony mam już od roku i kupowałem nowe pojedyncze cześci a nie jako zestaw i w efekcie wyszło to dość drogo. Przetwornice kupiłem Hella (bez oddzielnych zapłonników, takie jak w nowych bmw) i do nich osobno obudowy w formie radiatorów, do tego "żarówki" D2S Philips z ustawioną ogniskowa na H1 no i reflektory Hella soczewkowe do E36 (standard, takie jak oryginały). Na początku szkoda mi było bebeszyć nowe reflektory więc kupiłem D2S z ustawioną ogniskową na H1 bez przerabiania ale teraz, gdy reflektory mają już rok, będę wymieniał w nich soczewki na bixenonowe, chociaż reflektory są nadal w idealnym stanie, jednak światła długie nie dorównują skutecznością tym mijania xenonowym i mimo stosowania na długich żarówek Philips Blue Vision i innych to jedynie barwa światła zbliża się do xenonu a nie skuteczność.

Dodatkowo jeśli policja zaostrzy w przyszłości swoje działania (a do tej pory mimo przejechania na xenonach prawie 50tys km i wielu kontroli nigdy nie miałem problemów) planuję założyć spryskiwacze wysokociśnieniowe.

Opublikowano

...no to będziesz miał ładny komplecik jak zrobisz to co zaplanaowałeś :clap:

też się przymierzam do założenia xenonów ale póki co moje fundusz idą na inny cel, ale w przyszłym roku też będę szczęsliwym posiadaczem xenonów.

...tylko BMW
Opublikowano
Z tego co piszecie mozna wnioskowac ze w Polsce na ulicach dalej panuje dziki busz.Nawet nie wiecie jak z daleka oslepiaja brudne ,,xenony,,
te gusta conducir? BMW