Skocz do zawartości

nagrzewnica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem posiadam od niedawna BMW e-36 325 TD wczesniej e-30 ,ale powracajac do tematu zbliza sie zima wlanczam nawiem daje po oporach na cieple powietrze a tu zonk zimne powietrze w twarz :| .Moze jestescie w stanie mi pomoc jak mozna sprawdzic nagrzewnice albo jak sprawic zeby zaczela dzialac . nie mam klimy chialem dodac .Dziekuje za pomoc Pozdrawiam

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano
Witam kolege. Sluchaj a dobrze odpowietrzony jest uklad??Nie grzeje Ci sie silnik??Wskazowka w miescu stoi??Moze jest zle odpowietrzony albo masz malo plynu...od tego bym zaczal.

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Jezeli zimne powietrze leci tylko jak to piszesz "w twarz" to wszystko jest ok - bo E36 bez klimy tak ma :) ale jezeli leci takie wszedzie - czylu na szybe i nogi to sprawdz czy oba weze do nagrzewnicy sa gorace.
Opublikowano

Witam,

tak jak poprzednik napisał jeśli tylko wieje w twarz zimnym to OK. To jest taki pomysł abyś nie zasnął za kółkiem. Ciepłe powietrze na nogi, chłodne na twarz.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wiec tak wymienilem wode na plyn ziomowy szukam odpowietrznika i nie ma . Bynbajmniej ja nie znalazlem jak odpowietrzyc uklad w tym aucie dzieki za pomoc :) .Pozdrawiam Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest