Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jak wyłączyć otwierania auta przez dotkniecie klamki tzw. comfort access?

Chciałem to wyłączyć używając BimmerCode lub Carly, ale obie firmy potwierdziły, ze nie da się wyłączyć tej funkcji za pomocą ich oprogramowania.

Opublikowano
Pewnie by się dało z esys, ale nie dam ręki uciąć jeszcze tego nie robiłem. Jaki powód strach przed złodziejem? Będzie chciał to i tak ukradnie :wink:
Opublikowano
Da sie E-sys lub ISTA ale niestety nie mam. Głównie ze względów bezpieczeństwa plus denerwuje mnie to, ze nie mogę dotknąć klamki żeby auto sie albo nie zamknęło albo nie otwarło i w dodatku ciężko umyć bez aktywowania systemu kilkakrotnie...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Da sie E-sys lub ISTA ale niestety nie mam. Głównie ze względów bezpieczeństwa plus denerwuje mnie to, ze nie mogę dotknąć klamki żeby auto sie albo nie zamknęło albo nie otwarło i w dodatku ciężko umyć bez aktywowania systemu kilkakrotnie...

Szkoda rezygnować z wygód 21 wieku tylko dla bezpieczeństwa. Odezwij się do nas, przedstawimy Ci jak możesz zabezpieczyć swoje auto przed kradzieżą nie rezygnując z komfortowego dostępu.

• 2 tygodnie później...