Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jednak kupiłeś? A z katami robiłeś coś? Rejestracja sondy nox i kata nox zrobiona przez ista?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Tak kupilem .Tylko rejestracja sondy ,z katem nic nie robiłem, ale adaptacje tak jak wtedy :( już nie mam siły

Co prawda zrobiłem jakieś 100km

Masz jakiś pomysł :lol:

Co do kata to byłem pytać w dwóch firmach co montują katy i u goscia ktory naprawia tylko bmw powiedzieli ,że nigdy nie mieli problemów z tymi katami w n43 , pytałem też w firmie Kalińscy co regenerują katy też powiedzieli ,że nigdy nie mieli problemów z n43

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie mieli problemów bo 99 procent n43 przyjeżdża z uwalonym trybem uwarstwionym, a żaden użytkownik nie zwraca uwagi tak jak my :lol: pojeździj jeszcze

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no widzisz :) masz utworzone na najnowszym zdj, które dodałeś widać ewidentnie :) offset i multi poprawne i mieszczące się w zakresach, możesz odetchnąć:)

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kasparsa napisał Ci wyraźnie :p najwidoczniej jest ok

6CiWSrm.png

Opublikowano
A powiedz mi czy katalizator nox będzie się wypalał? Teraz po przejechaniu 130km zasiarczenie 170mg na oryginale 1500km 500mg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak będzie, bardzo rzadko :-) ogólnie możesz go nie mieć, procedura wypalania i tak będzie zachodziła, u mnie przez rok zbierał i dopiero się wypalił w tym roku jak nad morze jechałem, w drodze powrotnej, poziom był coś około 2000mg

6CiWSrm.png