Skocz do zawartości

E60 Po zmianie modulu LM1 na LM2 Mrugaja Xenony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zmieniłem moduł z lm1 na lm2 by doposażyć więcej opcji ale mam pewien problem, czy ktoś wie dla czego Mrugaja xenony czy to nie wina napięcia które koduje sie w sterowniku? Jeśli tak to mógłby ktoś przy świecić która linijka odpowiada napięciu bądź trzeba coś jeszcze dodać. Dodam że xenony mrugaja po odpaleniu auta.
Opublikowano
Tak zrobiłem i przeciągnął sobie z wyposażenia zwykle h7, a ma zrobione lci na bixenonie. Wiec potrzebuje tylko która opcja odpowiada za napięcie w kodowaniu. Dodam ze na starym module było wszystko ok do póki :evil: nie zrobiłem dokładnie tego samego.
Opublikowano
Dodaj do FA w CAS $522 i jeszcze raz pustym MANem przekoduj, jak nie pomoże to w LMA poszukaj KALTUEBERWACHUNG dla świateł mijania i ustaw na nicht_aktiv
Opublikowano
Susin, miałeś rację zrobiłem jak napisałeś światła wróciły, problem mam jeszcze z Fernlicht ciągle wali błędem ale gdy chce przez sg codieren wgrać mu mana to ciagle ma swojego ori nie mam pojecia walczyłem z tym 2h i nadal nie wiem czemu go nie przyjmuje ncsexpert wgrywa bez problemu ale jakby lm nie chciał go przyjąć i wraca do swoich ustawień.