Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać,

Montował ktoś u siebie może digital cockpit w E70? Mam taką sytuację, że do swojej 4,8 będę musiał zakupić licznik i pomyślałem o wirtualnym. Nie za wiele filmów na youtube, ale jednak trochę jest. Natomiast u nas w ogóle całkowita bieda. Serio nikt nie bawi się w takie odświeżanie auta? Spory wybór tych kokpitów i na prawdę nie wiadomo co wybrać

Opublikowano
Wiesz co, przy ogólnych kosztach utrzymania E70 (zawłaszcza v8), to około 3 tys pln, bo tak średnio kosztują te kokpity, nie wydaje się jakąś zawrotną kwotą.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po moich doświadczeniach z radiem android mocno bym się zastanowił czy pchać akcesoryjny kokpit który nie daj Boże zawiesi się gdzieś przed fotoradarem..

Co oryginał to oryginał - zresztą wiele osób tęskni w nowych BMW za zwykłymi zegarami :wink:

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Widziałem, ale nie sądzę aby warto było wydawać 2 tys eur. Nie jestem absolutnie zwolennikiem oszczędzania, ale przepłacania też nie lubię.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Te na Ali w porównaniu do tych z Ameryki to straszna bieda, m.in. brak klasycznej skórki, same nowoczesne. Cena jest nie adekwatna bo nowe zegary virtual np. do Golfa 7 to koszt ok 2-2.5k. Chińczyki zejdą z ceną z czasem. Wg mnie nie warto, lepiej kupić sobie za ten hajs elektro klapę lub ekran 10.25" z Androidem + jakiś inny gadżet...

Będę Młody Wiecznie!

------------------------------------

Galeria mojej ex piątki

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=186711

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzeje temat. Pojawiły się na AliExpress nowsze wersję liczników z możliwością wyświetlania obrazu w liczniku. 

Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 
2 900,38zł | 12,3-calowa cyfrowa deska rozdzielcza do BMW X5 E70 X6 E71 F15 F16 CCC CIC Cyfrowy zestaw wskaźników Virtual Cockpit HUD Heads Up Display
https://a.aliexpress.com/_Eum0xwG

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć. Witam wszystkich. Ja w swojej e72 montowałem jakieś 3 miesiące temu. Jestem zadowolony. Wszystko działa montaż bezinwazyjny. Auto wygląda zupelnie inaczej. Nie potrafię tylko wyświetlić navi w zegarach. Ale w dumie mi nie potrzebna bo mam dołożony ekran i tam działa bez problemu. Pozdrawiam wszystkich czytających mój wpis. 

• Lubię to 1