Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

W sumie nie znalazłem nigdzie dedykowanego wątku, to zakładam nowy. Dzisiaj dokonałem zamiany mojego zamówienia z G21 LCI na G26 :D Doszedłem do wniosku że morda 3er oraz kombi mi się opatrzyły, więc pora na jakieś zmiany. Okazało się również, że bagażnik 470l jest większy ( :lol: ) niż ten co ma wg BMW 500l.

Wg umowy mam termin na 15.05.2023, produkcja w Q1. Ale jako że to jest konwersja z serii 3er zamówionej w kwietniu bieżącego roku, to dealer postara się pogadać z BMW PL o przyspieszenie i może alokację slotu jeszcze w listopadzie/grudniu tego roku. No dobra, koniec pierdół. Poniżej specyfikacja:

M440i xDrive Gran Coupe, kolor szary brooklyn M, adaptacyjny zawias M, Pakiet sortowy M Pro, Pakiet Business class, Pakiet Innowacji wraz z system asystującym PRO i kamerami 360st, do tego kilka drobnych elementów jak podgrzewana kierownica, regulacja szerokości fotela elektryczna, drewno ozdobne, galwanizowane wykończenie, Active Protection, telefonia komfortowa.

Pod linkiem wirtualna prezentacja pojazdu: https://webfrontend.evecp.bmw.cloud/1b6962e

Opublikowano

Gratuluję decyzji. Po F31 miałem podobne przemyślenia z tym że zdecydowałem się na i4.

No i ten kolor, u mnie się sprawdza :cool2:

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano

Brałem pod uwagę i4 M50, bo o dziwo wychodziło trochę taniej, ale ze względu na fakt, że sporo jeżdżę, to odpada. Bo nie mam zamiaru spędzać pół dnia na planowaniu trasy, a następnie tracić nerwów i czasu na ładowanie na trasie.

Do kręcenia się wokół komina wziąłbym na pewno :D

Opublikowano
Ja właśnie się kręce wokół komina :D
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Imo przemyśl jeszcze to drewno :wink: :wink:

A czemuż to? Mój bray w swojej G20 ma identycznie i jest ono bardzo ładne i bardzo praktyczne. Nie palcuje się.

A co do restrykcji, to już wiem że pakiet Active Protection wypadł z programu produkcyjnego. I jego na pewno mieć nie będę. Pojawiają się też inne restrykcje, ale na szczęście (póki co) nie dotyczą aut z wszystkich serii M.

Opublikowano
Imo przemyśl jeszcze to drewno :wink: :wink:

A czemuż to? Mój bray w swojej G20 ma identycznie i jest ono bardzo ładne i bardzo praktyczne. Nie palcuje się.

A co do restrykcji, to już wiem że pakiet Active Protection wypadł z programu produkcyjnego. I jego na pewno mieć nie będę. Pojawiają się też inne restrykcje, ale na szczęście (póki co) nie dotyczą aut z wszystkich serii M.

Jak Ci się podoba ten brąz to weź czarne fotele z czarnymi obszyciami dookoła bo brązowy z niebieskim w ogóle nie pasuje. W sumie kwestia gustu. To Twoje auto :)