Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z szanownych państwa nabył już do swojego elektrycznego rydwanu taką matę i mógłby poradzić co pasuje najlepiej? Chciałem kupić oryginalną w BMW ale mnie trochę zwalili z nóg ceną: 720zł po rabacie. No trochę się nie spodziewałem, myślałem, że jedno zero za dużo podano ale niestety nie. Nie wiem z czego ona jest zrobiona ale nie wierzę, żeby cena była uzasadniona.

Pozostaje zakup czegoś w rozsądniejszej cenie, na alledrogo są maty w granicach 150zł, tylko nie jestem pewien która konkretnie będzie pasować . Najczęściej można znaleźć do X3 G01 2017r+ ale są w różnych kształtach i często nawet nie podają wymiaru na aukcji.

Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź, ja muszę się zaopatrzyć bo psa wożę na spacery i to powinno znacznie umniejszyć ilość sprzątania w aucie :)
Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź, ja muszę się zaopatrzyć bo psa wożę na spacery i to powinno znacznie umniejszyć ilość sprzątania w aucie :)

Jeżeli wozisz psa, to faktycznie. Jeżeli jest pies z tych średnich/większych i lubi biegać (np. po błocie) to może warto rozważyć coś takiego:

https://allegro.pl/oferta/mata-do-bagaznika-bmw-x3-2017-g01-12089577016

Masz dodatkową osłonę na boki i zderzak.

Dawno temu miałem setera, z którym jeździłem regularnie na długie spacery i z perspektywy czasu takie rozwiązanie byłoby dla mnie super.

• 2 tygodnie później...