Skocz do zawartości

Sprężyny sportowe e36 coupe 1,8is KUPIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Chciałbym kupic sprężyny do bmw e36 coupe 1,8is które można montowac na seryjnyh amorach i żeby posadziły troche moja bmke i usztywniły ją, zeby dobrze zachowywała sie w zakretach.

jakie polecacie sprężyny?

Może ktoś ma jakieś?

ile moge obniżyć na seryjnych amorach 50/30 60/40???

Chciałbym żeby między opona a błotnikiem był mały prześwit a nie 5 cm jak teraz. albo żeby opona była równa z błotnikiem.

Koła planuje założyć 17 205/45

Proszę o radę?

I ewentualnie pisac jak ktoś cos ma podobnego i ewentualnie za ile?

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Witam,

oferta kupna na "Giełde".

Na pozostałe pytania poznasz odpowiedź jeśli skorzystasz :search: z wyszukiwarki. Wszystko to już było i z tego co pamiętam to całkiem niedawno (jakoś w zeszłym tygodniu).

Pozdrawiam

Opublikowano
kolego moze troche nie na temat jezeli usportawiasz swoje auto to zapytam chcetnie zamienie tłumik ładny sportowy ze stali nierdzewnej na oryginalny moj ma dwie rury i jak dla mnie jest za glosny poniewaz ja podrozuje z dzieckiem pozdrawiam zostawie nr tel 888164758
Opublikowano

Witam!!!

A Może przysłać mi fotki swojego tłumnika? I czy ty tez masz Is a? Ja mam oryginalny tłumnik ale ma ładna owalna końcówkę. Chodzi normalnie. A skad Ty jestes?

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

U mnie jest 40/15(nisko lecz da się jeździć), poprzednio było 60/40 totalna gleba, nie do jazdy

Co do cen: H&R koszt ok. 800 do 1000 zł (polecam), Weitec trochę tańszy ale w InterCarsie mają komplety Lesiofors do mojej E36 koszt zawieszenia 30/15 to 505 zł bez zniżek :cool2:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg