Skocz do zawartości

kodowanie AUX E60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Próbowałem zakodować AUX i pojawił się następujący komunikat. Wszyscy mówią że kodowanie AUX jest proste lecz okazuje się to nie łatwe przeszukałem internet jak tylko mogłem i nic nie znalazłem może ktoś pomoże.

Wstawiam małe info jak to wygląda.

Following feature is invalid for FA +HADS

Opublikowano
Powinieneś zakodować w fa + NAUX a to co masz ten + HADS wywal z fa
Opublikowano
dokladnie jak kolega napisal +NAUX i dopisz do cas fa, bo przy jakies wymianie baterii Ci kiedys to wywali
Opublikowano
  • Autor
Dzięki za odpowiedzi ale jak próbuję cokolwiek zrobić nawet połączyć się nie widnieje ani model samochodu ani win dolna linijka FA nic się w niej nie wyświetla i w ogóle to jak usunąć to +HADS i poso to jest
Opublikowano
może masz problem z połączeniem . jak odpalisz ncs to wybirasz profil i wciskasz F1 i powinno się wszystko zczytać no i później dalej
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich, gorąca prośba czy ktoś byłby uprzejmy podesłać instrukcje kodowania AUX (w miarę łopatologicznie bo w NCS EXPERTjeszcze nie grzebałem) , mam kabel + INPE, ISTE.Potrzebuje zakodować ponieważ moduł bluetooth (oczywiście polski) który dołożyłem z tyłu jednostki CCC nie działa bez aktywnego AUXa. Z góry dziękuje.
Opublikowano
Hello pobudka, czy rzeczywiście nikt na forum nie kodował Aux-a w swoim radiu? Z góry dzięki za reakce.
Opublikowano
  • Autor
Ja próbowałem ale nic z tego nie wyszło na razie dałem sobie spokój brak czasu żeby się zagłębić próbowałem znaleźć kogoś kto by to mógł zrobić zdalnie ale lipa