Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie Chce zrobic chiptuning i zaktualizowac e90 n53b30a .Kogo byscie polecili i jak to wyglada cenowo.Dziekuje za sugestje .
Bylo N42B20 rozum wrocil jest M54 /cisza i spokoj
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co pamiętam to rzekomo już miałeś zrobiony i wielce 307 koni i kompresor :lol:

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Tak 307 poszlo ale w E92 .Slaba pamiec ?

Silnik poszedl do E82 bo taka kupilem z padnietym silnikiem

A do E92 poszedl N55 kupilem tanio rozbitka .Mniejsze koszty wyszly od kompresora a mocy wiecej.

.Jesli bylo by inaczej dal bym znac.

Tu chodzi o E90 fakt silnik N53B30A i to nie moje auto.

A kolega szuka bo wymienil pompe i wtryski chce zrobic update DME,zaprogramowac wtryski i przy okazij cos grzebnac.

Ktos mu powiedzial ze za 900 zl zrobi sam update DME i wydaje mi sie ze to za duzo troche.Jestem na wyjezdzie i mu nie pomoge wiec szukam mu kogos .

Moze ty znasz kogos godnego polecenia ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O chipie zapomnij lub zrób tam gdzie rzekomo robiłeś swoją jedynkę. Natomiast jeśli chodzi o update to w serii E coraz mniej firm chce się babrac, ja osobiście w promieniu 200km nie mam nikogo, wszyscy robią już tylko G i F, a nawet powoli od F co większe firmy odchodzą

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Troche dziwne bo majac winkfp i troche obycia z tym samemu mozna nic trudnego ostatnie sp.daten i juz.A samo DME to 10 minut .

Serwis za update calego auta wola 950zl.

A gadanie ze sie wysypie to tylko gadanie .

Sprawa zalatwiona temat do zamkniecia .Dziekuje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To dobrze, smiac mi sie chce jak ktos pisze o chip tuningu w n53 oraz aktualizacji (czego :?:) w e90....