Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dla potomnych. Ciężko z oponami i z ich doborem. Pod koniec maja zmieniłem na letnie. Continental ale nie takie jak chciałem z powodu braków. Pirelli odrzuciłem z uwagi na problemy podczas jazdy na deszczu. Czy to prawda nie wiem ale nie chciałem ryzykować
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

załapałem niefartownie gumę, tak, że nie można naprawić.

komplet 22 letnich waha się w zakresie 8.300-10.000 zł bo trzeba wymienić komplet

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio przegladalem cosna stronie BMW i znalazlem informacje ze opony w X7 przy zakupie samochodu oraz inne kupowane w ASO maja ubezpieczenie Alianz… 100% zwrotu przy uszkodzeniach w pierwszym roku i pozniej chyba 70 i 50 w drugim i trzecim.

Rozmawialem tez z czlowiekiem z aso i mowil ze slyszal cos, dlatego gdy macie problem z opona moze warto sprawdzic?

Opublikowano
Ostatnio przegladalem cosna stronie BMW i znalazlem informacje ze opony w X7 przy zakupie samochodu oraz inne kupowane w ASO maja ubezpieczenie Alianz… 100% zwrotu przy uszkodzeniach w pierwszym roku i pozniej chyba 70 i 50 w drugim i trzecim.

Rozmawialem tez z czlowiekiem z aso i mowil ze slyszal cos, dlatego gdy macie problem z opona moze warto sprawdzic?

Nic takiego nie ma miejsca. Przynajmniej w moim przypadku

Opublikowano

Nic takiego nie ma miejsca. Przynajmniej w moim przypadku

Ma miejsce… u mnie, ma :)

Bo wlasnie mam problem z przednia opona i serwis mi ja wymieni na nowa w ramach ubezpieczenia Alianz Tyre’s, sa ubezpieczone opony kupowane z samochodem lub zimowki jesli byly kupione w serwisie.