Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się nad modyfikacją, polegającą na dołożeniu w przednich fotelach zestawu Travel & Comfort.

Udało mi się dowiedzieć, że taką część można dokupić - jest to Uchwyt systemu Travel & Comfort, zabudowany w osłonie nr 3 z poniższego rysunku.

1?ui=2&ik=e94b468545&attid=0.1.1&permmsgid=msg-f:1731187047618919030&th=1806697295153a76&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ8qXFxGckJ-QXGShf2G28YbtDHhSlHsZZrHNqFkseR2atJUV8jyAlWAI9e4pNNq8k8qQvfz2BDEEtzjOBfZke7JZYYBpfiLzQYudIE5ordlaunxdzxkbJ_oOCw&disp=emb

https://czescidobmw.pl/produkt-oe-52108491476--52108491476

Czy ktoś wie czy tą obudowę fotela można łatwo rozebrać i wymienić?

Co do portów usb - pewnie pozostałaby sprawa ich zasilenia.

• 2 lata później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie ciężko znaleźć osobę, która poskłada fotele bez skrzypienia, tzn. w ASO nikogo takiego nie znajdziesz. Mam wyłącznie złe doświadczenia z przeszłości w tej kwestii. Też nie mam Travel & Comfort a przydałoby się.

Opublikowano

@JarekR W sensie ASO sknociło coś przy składaniu foteli w bmw ? Wydaje się to dosyć proste, części są dostępne , diagramy też. Pewnie trzebaby umiejętnie rozebrać fotel.

Opublikowano

W sensie kilka różnych ASO Volvo. W teorii wszystko jest. W praktyce nie jest możliwe zdjęcie tylnego plastiku, żeby nie skrzypiał.

Znajomemu BMW tez rozbierało fotel komfort i poskładało inaczej niż fabryka.