Skocz do zawartości

Problem z odpalaniem na Pb 95 nie zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam od niedawna bmw e30 320 rok 1988 z gazem i problem jest taki ze jak zgasze autko i za jakies 30 min wsiadam i odpalam ( na benzynie bo nie mam mozliwosci odpalenia na gazie ) to chwilke musze pokrecic rozrusznikiem zanim odpali nie zawsze jest tak ale pare razy sie zdaza paliwa mam z 30 litrów autko nie przerywa chodzi idealnie i na benzynie i na gazie tylko denerwuje to ze nie odpala odrazu za kazdym razem
Opublikowano

ja mam e36 z gazem i to widze jest normalne zjawisko tez jak zgasze auto na LPG i pozniej pale ( na benzynie) bo kreci sie dluzej-rano Ok i jak jezdze na Pb caly czas to tez .Wydaje mis ie ze po popsotu ni em aodpowiedniej ilosci w ukladnie ( po zgaszeniu na LPG) i dlatego rozruch trwa dluzej.zjawisko na zasadzie "braku benzyny" bo jakby pompa umierala to raczej odpalanie byloby klopotliwe za kazdym razem i podczas jazdy moznaby wyczuc "dziury" bo ni edawalaby paliwa.JA TAK MYSLE-ale moze jest inaczej

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg