Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Światła po regeneracji, wymieniony odbłyśnik i żarnik. Prawa lampa wszystko okej, w lewej drga soczewka przy odpalonym silniku. Co może być przyczyną? Gość od regeneracji mówi, że może silniczek ruszający światłami, ale w zasadzie to sam nie wie...

Poratujcie coś bo jestem tu nowa i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić...

edit. Wspominał, że może jest konieczność kodowania nowych świateł, ale nie doczytałam się nigdzie o tym

Opublikowano
Spróbuj przytrzymać ręką lampę wtedy gdy drga (pewnie na postoju przy niskich obrotach silnika) może jest po prostu źle zamontowana na miejscu , albo nie jest przykręcona na wszystkie śruby.
Opublikowano
Jeżeli lampa przed regeneracja działała dobrze a po nagle się telepie to jest to ewidentny błąd w montażu, może jest niedokręcona, a może coś spitolil i złe zlozyl, jeżeli soczewka lata w lampie, to nawet Microsoft z komputerem NASA nic nie wskóra, bo jest to usterka mechaniczna, zakodować to można kierunkowskazy żeby 3x mrugaly, a nie luźny element w lampie, zrób tak jak kolega wyżej napisał, przytrzymaj lampe ręka, jeżeli przestanie się dygotac to znaczy ze jest niedokrecona, jak nie, to na reklamacje i niech rozbiera lampe i składa ja na nowo bo ewidentne coś mu nie pyklo
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Może ta gałka co wystaje z silniczka nie weszła w plecy soczewki. Światło wędruje góra dół przy odpalaniu wozu?
Opublikowano
Może ta gałka co wystaje z silniczka nie weszła w plecy soczewki. Światło wędruje góra dół przy odpalaniu wozu?

bardziej lewo\ prawo