Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam w aucie zestaw nagłośnienia 676 HiFi i chciałem założyć Harman Kardon z Chin i położyć wygłuszenie, pytałem sprzedawcę czy zestaw 10 głośników obsłuży oryginalny wzmacniacz i odpisał że obsłuży w 100%, zestaw ma 250W. Sceptycznie jestem nastawiony do tego co piszą Chińczycy bo różnie to bywa dlatego chciałem się upewnić. W tym wypadku zostaną zmienione wszystkie głośniki prócz niskotonowych pod siedzeniami, czy będzie znaczna poprawa czy pic na wodę?

IMG-20220304-070440.jpg

Opublikowano

najważniejsze to te pod fotelami:)

mało tego... sterownik czy tam piec harmann logic7 czy jak mu tam, to tez musi byc zebyś poczuł rożnicę.

Dokładałem oryginalny zestaw w brzezinach koło łodzi,

nie był to majątek....

róznica fenomenalna... kolega ma 7mke harmann - 2017 wiec modelowo wysoko.

mówi, że u mnie gra duzo czyściej, głośniej i lepiej:)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Odświeże trochę temat.

Jakie są różnice w nagłośnieniu między standard, a hifi?

W obecnym F11 z końcówki 2010 posiadam chyba to gorsze, porównuje sobie do poprzedniej F10 i tam grało zdecydowanie lepiej + po vinie było hifi, a tutaj nawet nie ma, wiec zapewne jest standard. W poprzednim bmw miałem dodatkowo głośniki na słupkach (obecnie nie mam) do tego drzwi przód, na desce i z tylu dwa na podsufitce. Czy różnica między podstawowym audio, a hifi to tylko dodatkowe 2 głośniki czy różnią się wszystkie głośniki? I czy w hifi jest wzmacniacz?

Chciałbym zmienić na Hifi i to by mi w zupełności wystarczyło. Co potrzebuje? Trzeba kodować?