Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Borykam się z problemem w mojej E61 lci ze stukającymi drzwiami kierowcy i pasażęra za kierowcą na dołkach. Próbowałem znaleźć jakiś temat ale nikt o tym nie pisze, na nierownościach czasami występuje pojedyńcze głośne puknięcie, zakładam że gdzies w okolicy zamka natomiast próbowałem regulować ucho przy słupku które wchodzi w zamek i niestety nic to nie daje. Może miał ktoś taki problem i go rozwiązał w jakiś sposób?
Opublikowano
tak, stuk jest dosyc znaczący i po odgłosie bardziej wygląda mi to na stuknięcia w zawiasie lub zamku drzwi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam mam ten sam temat . Udało Ci się rozwiązać ten problem? . Moje przypuszczenia to zawias drzwi lub ogranicznik..... Głuchy głośny dźwięk jest w momencie wjazdu w większą dziure, nierówności przy wolniejszej jeździe. Ja ten odgłos mam też "nie "zawsze podczas ruszania i hamowania.