Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam znalazłem gdzieś w internecie informacje że w nawigacji cic można dolozyc moduł który pozwoli na podłączenie do internetu i korzystanie z aplikacji typu YouTube itd . Słyszał ktoś o tym ? Jak to się nazywa i na jakiej zasadzie to działa ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogólnie potrzebujesz COMBOX dołożyć, ale czy w dzisiejszych czasach będzoesz mial przez to net to nie wiem. Ja dokladałem go żeby bluetooth obslugiwal dwa telefony na raz oraz po muzyke przez BT. Nie bawiłem sie z uruchamianiem internetu i dodatkowych funkcji. Za czasow swietnosci tego rozwiązania byl na pewno spotify.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogólnie potrzebujesz COMBOX dołożyć, ale czy w dzisiejszych czasach będzoesz mial przez to net to nie wiem. Ja dokladałem go żeby bluetooth obslugiwal dwa telefony na raz oraz po muzyke przez BT. Nie bawiłem sie z uruchamianiem internetu i dodatkowych funkcji. Za czasow swietnosci tego rozwiązania byl na pewno spotify.

Spotify jest nadal dostępny, ale wynika z opcji BMW Apps. W nowszych softach potrzebny jest kod FSC, aby APPS działało.

Internet w CIC nie jest już możliwy. Producent wyłączył już wszystkie serwery. Z 2G już się wycofali, powoli kończą wycofywać się z 3G

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi . Tak ,miałem na myśli ten moduł car Play/android auto. Montowal to ktoś ? Jak to chodzi , nie ma z tym problemów ? Czy lepiej się nie bawić w takie rzeczy i

zainwestowac w ta nawigacje nbt EVO ?