Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dziś po postoju na parkingu moje BMW po odpalaniu wyświetliło komunika o ciśnieniu oleju odrazu wyłączyłem auto po czy usłyszałem jakieś odgłosy haczenie jak by wentylatora ale to nie był żaden wentylator po około 2 min jak by coś to zablokowało sprawdziłem stan oleju wyglądała ok i próbowałem odpalić auto ale one nie kręci rozrusznikiem tylko pyka i wszystko przygasa nie drgnie ani . Jestem w szoku

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
Jutro sprawdza w serwisie zobaczymy co wyjdzie. Raczej był Ok zapalił od strzała Ale gdy auto wyłączyłem po komunikacie oleju już więcej nie odpalił

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
Auto gdzieś gubi prąd. Może zaśniedział Ci + i - na akumulatorze. Zdejmij klemy, oczyść wszystko, możesz psiknąć smarem miedzianym i złożyć z powrotem. Mam nadzieję, że pomoże :)
Opublikowano
Witam witam dzięki za pomoc winowajca to rozrusznik ufff myślałem coś gorszego pozdrawiam

Obejrzyj Moje BMW