Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Przyszedł czas na zmianę działu z e70 na f25, zamierzam kupic to cudo, ale...

Chciałbym zweryfikować, sprawdzić auto przed zakupem zdalnie. Macie jakieś wiarygodne firmy ktore zrobią to n prawde rzetelnie? Możecie mi kogoś polecić?

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko nieopłacalne ;)
Opublikowano
Bimmer niestety mnie zawiódł. Popłynąłem na nierzetelnej ocenie i wadliwym aucie. Nie chcę poruszać szczegółów.... Dlatego szukam kogos innego...
Opublikowano
W Gdyni potrzebuję sprawdzic....
Opublikowano
W Warszawie również potrzebowałbym sprawdzić zdalnie przez kogoś i to najlepiej już jutro od rana...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W Warszawie również potrzebowałbym sprawdzić zdalnie przez kogoś i to najlepiej już jutro od rana...

przy zakupie X3 F25 3.0d korzystałem z https://auto-inspekcje.pl/ - gość ma profesjonalny sprzęt do diagnostyki,sprawdzenia powłoki lakierniczej, pojedzie na przegląd w najbliższej SKP, duża wiedza o BMW, przesyła fotki, realnie zarekomenduje czy brać i za ile. Co ważne ma ubezpieczenie na wykonywane przez siebie czynności. Także polecam. U mnie jedynie czego nie wykrył to pęknięta sprężyna w tylej osi, ale ciężko taką kwestię zobaczyć bez zdejmowania koła. Poza tym samochód okazał się ok i kupiłem.

• 2 miesiące temu...