Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś spotkał się już z czym takim? Moja F 20 benzyna 136 km po przełączeniu na tryb sport pojawia się po chwili komunikat niepełna moc silnika. Jedz dalej wolniej coś podobnego.

I mam jeszcze jedno pytanko o felgi wiem ze już ponoć był taki temat ale nie mogę go znaleźć. Chciałbym zmienić felgi. Co proponujecie w jakich będzie wyglądała fajnie 18, 17 czy pozostawić 16?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Błąd nie pełna moc silnika jest ogólny dla wielu usterek. Trzeba Podpiąć pod kompa, albo odczytać błędy na smartfonie przez obd.

Ciężko o ładny wzór w felgach 17, jak ma być wygląd to tylko 18.

Opublikowano
W temacie felg, to zależy jaki masz budżet i stan zdrowia. Ja, ze względu na kręgosłup, musiałem zostać na 17”, ale tanio nie jest, bo 245/40 tanie nie są… Same ori felgi musiałem po 3 latach odnawiać, więc letnie poszły w „złoty Subaru” :norty: , a zimowe „grafit”. Szkoda trochę ori koloru „płynny metal”, ale strupy wyszły straszne, więc co było robić..? :duh: