Skocz do zawartości

Pojemnik pod maska i kilka innych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://obrazkowo.pl/out.php/i1043_Clipboard01.jpg

Chcialem zapytac coz to za pojemnik, bo podnosze dzisiaj maske po jezdzie i widze jak jest caly usmarowany olejem (jakis drobny wyciek) - pytam bo nie wiem czy musze zaczac sie czyms przejmowac :/

Sprawa nastepna to sprawa oleju, wiem poruszane 100 000 razy ale o takim przypadku jak moj nigdzie nie udalo mi sie przeczytac: auto ma najechane 167 000 i od nowosci (1 i 2 wlasciciel) zalewane bylo olejem mineralnym-Castrolem. Zbliza sie wymiana i nie wiem jakim go teraz zalac: mechanicy twierdza zeby dalej na mineralu, wiec znow pytanie jaki najlepszy, bo castrol 50 zl / 5l mnie jakos nie przekonuje.

Z gory dzieki

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano

witam,

zdjęcie to obudowa fitra oleju

olej mineralny :?: od nowości :?:

nie bardzo wierzę... :jawdrop:

nie chcę sie nadto wypowiadać, ale ja bym zalał min. półsyntetyk chociaż nie powinno się zmieniać oleju. :worried:

...tylko BMW
Opublikowano

To co zaznaczyłeś to obudowa filtra oleju a co do oleju to ten silnik napewno nie powinien jeździć na minerale tylko przynajmniej na półsyntetyku.

Pozdrawiam

Opublikowano

Uch ach jeszcze nie odswiezylem dobrze a tu tyle odpowiedzi :))

Tak wlasnie twierdzil czlowiek od ktorego go kupowalem niemiec na minerale i on tez... Pozostaje teraz tylko wynalezc jakis porzadny mineral.

Dziekowac!

Breast. Mouth. Waist.