Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś próbował dołożyć taki stopień ułatwiający wsiadanie, do X5 m-pakiet? Już dwa razy widziałem takie X5 g05. W salonie nic nie wiedzą a w konfiguracji nie dało się dołożyć do m pakietu.
Opublikowano
Czy ktoś próbował dołożyć taki stopień ułatwiający wsiadanie, do X5 m-pakiet? Już dwa razy widziałem takie X5 g05. W salonie nic nie wiedzą a w konfiguracji nie dało się dołożyć do m pakietu.

Nie wiem jak jest teraz ale w 2020 listy boczne były tylko w X line w M pakiet już nie.

Ja jestem zadowolony. Chociaż czasami ubrudzę sobie nogawice a mam 185 wzrostu i długie nogi :P

Wcześniej takie listy miałem w Honda CRV i tam w ogóle nie przeszkadzały. Jak się przesiadłem na X5 to lekko się zdziwiłem.

Jak potrzebuje załadować narty do bagażnika na dachu to nie potrzebuje wozić dodatkowego stołka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam 184 cm i non stop się brudzę. A może istnieje jakis magiczny sposób wsiadania o którym nie wiem :D ? Może z użyciem uchwytu nad głową kierowcy?

Mój jest taki:

Przy wysiadaniu opieram lewą piętę na stopniu i dopiero wtedy stawiam drugą stopę na ziemi lekko się wspierając lewą stopą

Albo odwrotnie prawą stopę ;) Muszę to sprawdzić bo robię to instynktownie

Opublikowano
Dzisiaj ćwiczyłem z tą stopą :D - Wydaje mi się że stając na ten plastikowo aluminowy stopień porysuję go dość szybko .... no i jeszcze jak buty masz całe w śniegu .... to logo bmw przestanie świecić :lol:
Opublikowano
Dzisiaj ćwiczyłem z tą stopą :D - Wydaje mi się że stając na ten plastikowo aluminowy stopień porysuję go dość szybko .... no i jeszcze jak buty masz całe w śniegu .... to logo bmw przestanie świecić :lol:

Nie stawaj tylko delikatnie się wesprzyj na jednej nodze :roll: :lol: :8)