Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ratunku.

Gdzie jest ukryty termostat w e83 2.0 i

O dieslu jest sporo ,ale nic na ten temat o benzynie.

Pomocy , bo mi ręce przymarzają .

Czy aż tak go schowali ???

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Odź po wężach grubycg, znajdziesz go po stronie pasażera, przy pompie wody. Koło od pompy wody jest od przodu nakbardziej po lewej, a termostat masz przykrecony z boku. Wchodzi do niego wąż od góry.
Opublikowano

Jack79 dzięki za informację. Przyglądałem się temu co odpisujesz i nie wierzyłem, że tam może być zamontowany.

Potwierdziłeś moje obawy.

Czyli nie będzie łatwo.

Pozdrawiam

Opublikowano
Jack79 dzięki za informację. Przyglądałem się temu co odpisujesz i nie wierzyłem, że tam może być zamontowany.

Potwierdziłeś moje obawy.

Czyli nie będzie łatwo.

Pozdrawiam

E tam... Dasz radę. Miłośnikom ginekologii motoryzacyjnej polecam wymianę (od góry) sterownika świec żarowych w 2.0D 110 kW M47T2... :D

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to jest niezły ubaw. Sterownik w M47 to nawet od dołu jest katastrofa, od góry niewielu jest ginekologów co podołali :D
Opublikowano
No to jest niezły ubaw. Sterownik w M47 to nawet od dołu jest katastrofa, od góry niewielu jest ginekologów co podołali :D

No to jestem jednym z niewielu. 10 dni temu, dwie i pół godziny ginekologii empirycznej :D

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Ratunku.

Gdzie jest ukryty termostat w e83 2.0 i

O dieslu jest sporo ,ale nic na ten temat o benzynie.

Pomocy , bo mi ręce przymarzają .

Czy aż tak go schowali ???

Witam. Trochę nie na temat.

Mam też 2.0i i nie mogę znaleźć informacji jak wymienić filtr powietrza. Jak zdjąć tą cała obudowę. O dieslu informacji pełno o benzynie nic nie ma.

Raz że chce wymienić filtr a dwa ze chcę dostać się do żarówek.

Możesz coś podpowiedzieć?