Skocz do zawartości

Podnośniki szyb elektrycznych w 320 Coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. Mam pytanko zwiazane z działaniem podnosników szyb drzwi w e36 coupe. Czy mozna jakos programowc podnoszenie szybek ??. U mnie po otwarciu drzwi automatycznie sa zamykane. czy to normalny objaw. Pozdrawiam .
Opublikowano
Ja mam 320i Coupe i jest tak: po otwarciu drzwi szyba lekko zjezdza w dol zeby przy otwieraniu nie ciągnęła ze sobą uszczelki, natomiast po zamknięciu drzwi szyba automatycznie podjeżdza trochę w górę pod uszczelkę, żeby nic sie nie lało i nie świszczało podczas jazdy czy postoju. To chyba normalne w nadwoziach Coupe, tak jest od strony pasażera i od kierowcy. Ja sam wymieniałem jeden element odpowiedzialny za podjeżdżanie i opadanie szyby bo okrutnie świszczało w kabinie podczas jazdy, nie było szczelności i w deszcz lała się woda, także wnioskuję że w tych nadwoziach tak ma po prostu być, zresztą u mnie teraz ten system sprawdza się znakomicie. Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem.
Opublikowano

:mad2: dzial ZROB TO SAM :mad2:

.....i tych Dwuch.....nie :naughty: nie co ukradlo ksiezyc ....CO ROBIA BAJZEL W TYM DZIALE!!!( ...sie dobrali i dyskusje prowadza :modlitwa: )

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg