Skocz do zawartości

gauka :) zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam taka galke i chcialbym ja zmienic.

Pytanie tylko jak ja zdjac? Nie ma zadnej srubki, odkrecac probowalem i nie idzie. Chyba, ze za malo sily wkladam, ale nie chcialem nic uszkodzic :)

No i drugie pytanie- jakiej galki szukac? :roll: Mysle nad jakas skorzana, ale moze macie jakies typy?

http://img153.imageshack.us/img153/9383/1001498ly2.th.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/1528/1001496rr0.th.jpg

Edytowane przez tomecki
Opublikowano
odkrec pierscien u dolu galki.pod nim beda male srubki imbusowe i po problemie.

p.s

zmien tytul watku na jakis sensowny i bez bledow w pisowni...

no wlasnie nie moge go odkrecic....

a tytul specjalnie taki :wink:

Opublikowano
jak już się pozbędziesz tego cacka, to poszukaj jakiejś sensownej "gały" całej skórzanej, lub kup oryginał BMW... :mrgreen:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
jak już się pozbędziesz tego cacka, to poszukaj jakiejś sensownej "gały" całej skórzanej, lub kup oryginał BMW... :mrgreen:

no wlasnie chce skorzana, ale na allegro widze tylko oryginaly BMW, a to srednio mi sie podoba

Opublikowano
a ja kupiłem gdzieś w hipermarkecie obszywaną skórą, cała czarną i wydałem na nią 30PLN - promocja była :lol:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
ja mam oryginalna i nie jest ona w zaden sposob pyrzykrecana. Jest poprostu wcisnieta. Zeby ja zdjac musisz naprawde mocno pociagnac do gory a nie krecic na boki czy cos w tym stylu. Jak mi znajomy zdejmowal pierwszy raz to az sie przestraszylem, ale tak powinno byc.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Wez brzeszczot - rozetnij ja na pol - sama sie rozpadnie :norty: Powiem Ci ze wbrew pozorom to sprawdzony patent :mrgreen:

wiem, ze tak sie robi, ale akurat nie w BMW :8)