Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem nie mogę tworzyć maski po kolizji, wystrzeliły zawiasy system ochrony pieszych. Może ktoś przerabiał temat i podpowie co zrobić , albo jakiś link podrzuci. Szukałem na yootubie ale nic nie znalazłem, z góry dziękuję wszystkim życzliwym za info.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, mam problem nie mogę tworzyć maski po kolizji, wystrzeliły zawiasy system ochrony pieszych. Może ktoś przerabiał temat i podpowie co zrobić , albo jakiś link podrzuci. Szukałem na yootubie ale nic nie znalazłem, z góry dziękuję wszystkim życzliwym za info.

Zawsze jak miałem do czynienia z takimi autami - otwierala sie normalnie, ew. docisnac troche przy zawiasach lub z przodu zaleznie od uszkodzen (jesli maska pogieta)

Opublikowano
Może masz rację, ale niestety ten sposub nie działa bo próbowałem dlatego szukam pomocy lub jakiegoś linka z filmikiem. :(
Opublikowano
Może masz rację, ale niestety ten sposub nie działa bo próbowałem dlatego szukam pomocy lub jakiegoś linka z filmikiem. :(

Głupie pytanie, jak próbowałeś to z obu stron równocześnie? coś mi się kojarzy, że w jakiejś instrukcji pisało, że trzeba wcisnąć z obu stron równocześnie.

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination