Skocz do zawartości

Felgi stalowe 16 cali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy do e34 są dostępne felgi stalowe 16 calowe ?? Z powodu dużych przednich tarcz nie mogę wrzucić 15 cali bo są za małe (średnica wewn.), a zima tuż tuż ...

Z tego co się orientuję to musi być et20, a z 16 calowych felg stalowych jest tylko et47 *do 3-jek ?? )

Opublikowano

jaka masz tarcze z przodu??

w mojej 525 mam stalowki na zime wlasnie 15" oryginalne bmw i jest wszystko ok...

a moze jakies inne fele masz? jakie et maja??

Opublikowano
no właśnie z przodu mam zestaw hamulcowy z M5 i poprzedni właściciel powiedział mi , że minum 16 cali na przód, bo inaczej felga nie wejdzie. :(

zmierz srednice tarczy z zaciskiem do tego ja ci zmierze ile ma srednicy 15-stka.

P.S jezeli chodzi o inne et w 16-stkach.. zawsze mozna zalozyc dystanse. tylko ze to sa dodatkowe koszta niestety.

Opublikowano

zmierz srednice tarczy z zaciskiem do tego ja ci zmierze ile ma srednicy 15-stka.

P.S jezeli chodzi o inne et w 16-stkach.. zawsze mozna zalozyc dystanse. tylko ze to sa dodatkowe koszta niestety.

dobra jutro zmierze i dam znać ;)

do jack325e:

To chyba były stalówki, ale miały inne ET - widziałem ostatnio takie na aukcji, ale właściciel powiedział że też ma e34 (zwykłe) , a te tylko pasują do iX