Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, ponieważ zakupiłem BMW F31 jakoś miesiąc temu, oczywiście miałem dwa komplety kluczy do samochodu z tym że drugiego nie używałem i nie sprawdzałem nawet przy zakupie :duh:

Oczywiście jak doszło do takiego dnia że chciałem dać żonie drugi kluczyk aby też miała i mnie się nie prosiła to okazało się że kluczyk nie reaguje :( po wszystkich wnikliwych badaniach okazało się że klucz jest dorobiony na sztukę!

grot do auta pasuje, ale Vin kluczyka jest z innej bejcy i nawet jest opisany że 1 kilometr przebiegu jest zrobiony :/ Moje pytanie jest takie czy macie Namiary na kogoś kto taki kluczyk wyczyści i zakoduje mój vin ?? :/

Pierwszy raz w życiu z czymś takim się spotkałem. Dzwoniłem do ASO i wołają 2 tysiące :duh: w mojej miejscowości nie mam nikogo kto to może się podjąć, najbliżej Wrocław

Opublikowano
W pierwszym lepszy miejscu gdzie dorabiają kluczyki powinni sobie z tym poradzić. Tanie pewnie nie będzie, ale taniej niż w ASO. Mi za kluczyk do E61 powiedzieli 300 zł.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No niestety, seria E to nie seria F, tutaj kluczyka nie dorobi pierwszy lepszy i bedzie drogo.