Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem 320 coupe. samochod zostal zprowadzony z wloch i w zwiazku z tym mam pytanie czy nalezy wymienic w nim termostat ze wzgledu na róznice temperatur jaka panuje tam a u nas..
Pozdrawiam Mariusz
Opublikowano
Raczej nie, ale będziesz widział jeżdżąc czy silnik prawidłowo się nagrzewa. Niezależnie od warunków, czy to -30 czy +30 wskazówka ma stać pionowo. Sprawdź natomiast jaki płyn jest zalany a najlepiej wymień go profilaktycznie.
Opublikowano
Wlasnie, ma stac pionowe, u mnie niestey nie stoi...slabo sie nagrzewa ale to dlatego ze mam termostat dupniety...przed zima MUSZE to zmienic zeby nie bylo niespodzianek...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
OK dzieki za odpowiedzi. ale narazie cos slyszalem w wiadomosciach ze niedlugo beda dostepne tylko oryginalne czesci (brak zamiennikow) .troszke lipa by byla no ale mam nadzieje ze cos zle zrozumialem..:)
Pozdrawiam Mariusz
Opublikowano

Nie ma co panikować. Zanim cokolwiek dojdzie do skutku to będziemy już jeździć nowymi beemami prosto z salonu i nie będziesz nic sam robił tylko wszystko w aso.

A tak na poważnie to na początku mają być częsci zewnętrzne czyli blacharka i oświetlenie.