Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie odnośnie aplikacji My BMW i remote 3D view. Czy ktoś z forumowiczów posiada w swoim BMW X3 tą funkcję i czy z poziomu aplikacji jest widok z kamer?
Opublikowano

Posiadam. W aplikacji nie masz podglądu na żywo z kamer. Masz zdjęcie 360 jak wyglada sytuacja wokół auta w danej chwili, jak klikniesz i poczekasz. Te zdjęcia 360 zapisują się w pamięci, możesz przeglądać ostatnie oraz historyczne. Przy każdym jest info o tym kiedy i gdzie to było.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
hmmm,to co robię nie tak;) mam pakiet bmw connected drive professional,gdzie jest pakiet remote 3d view, zgody w samochodzie mam pozaznaczane,a aplikacja widoku z kamer mi pokazać nie chce ;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Klikasz "odśwież widok" ?

A Wam rozklada lusterka przed zrobieniem zdjęcia? Ja jak w X5 przyciskiem obok otwierania szyb złoże lusterka, to przy zdjęciu nie rozkłada i w aplikacji widać tylko przód i tył bez boków.

Opublikowano

A Wam rozklada lusterka przed zrobieniem zdjęcia? Ja jak w X5 przyciskiem obok otwierania szyb złoże lusterka, to przy zdjęciu nie rozkłada i w aplikacji widać tylko przód i tył bez boków.

u mnie w X5 rozklada lusterka, cyka fotki i sklada. Natomiast nie skladam ich recznie przyciskiem tylko automatycznie przy ryglowaniu zamka przez odpowiednie opcje w ustawieniach.

Opublikowano

Po wejściu w zakładkę - Kamera zdalna, klikam -aktualizuj widok,następnie kręci się ikona kamery z treścią wybudzanie pojazdu,ale po chwili wyskakuje okienko,że poszło coś nie tak i cztery komunikaty:

1. Sprawdź połączenie online Twojego samochodu

2. Spróbuj zaktualizować usługi w pojeździe

3. Spróbuj wył. i ponownie włączyć ochronę danych w pojeździe

4. Uruchom ponownie aplikację

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Podpinam się tutaj, bo nie znalazłem odpowiedniego wątku.

Mam problem. Od dwóch dni nie działa mi pogoda w connected drive. Poza tym cała łączność działa . Co może być problemem i jak to rozwiązać, może da się bez jazdy do serwisu i straty połowy dnia. Macie jakieś pomysły?

BMW X4 25d 2019rok, jeszcze bez tych zegarów przeciwstawnych.

Z góry dziękuję z apomoc.

• 1 rok później...