Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam,

szwankuje mi moje radio i nie działa nawigacja w MASK 1 w mojej e60 z 2003r

Przymierzam się do wymiany tego i zamiast wsadzać znowu to badziewie wsadzę chyba CCC z wersji poliftowej i tutaj pytanie

Do wymiany MASK 1 na CCC polift muszę mieć radio z navi professional CCC oraz kabel radio-ekran plus ekran i idrive plus panel klimy i ramkę klimy od polifta i bez problemu się da to zakodować jak CCC do auta z początku produkcji ?

Bo jeżeli coś może być nie tak. To wówczas wsadzę CCC z przedlifta bo to p&p i tylko aktywacja jednej czy czy dwóch opcji przy kodowaniu i będzie działać.

Oraz pytanie, radio z wersji anglik a europa czy będzie jakaś różnica ? czy szukać tylko z wersji EUROPA ?

Opublikowano
Polift ma Cic system. O wiele lepszy. Ccc prpffesional z 2006-2007 szukaj kompletu Europa.
b28nl6U.png
Opublikowano

już zamówiłem odpowiednie kable do ekranu oraz do wiatraka CCC oraz CCC polift wraz z ekranem i idrivem

Teraz mam jeden dylemat, navi ccc będzie pochodzić z modelu e61, a e61 w PDC ma bryłe kombi, i szukam teraz jak zmienić aby bryła była sedana. Czy to gdzieś w kodowaniu da się przestawić ? Ktoś się orientuje ?