Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem nieprzyjemność "zakupu" części (maska, zamek, reflektor) od użytkownika stopro.

Użytkownik posługiwał się numerem, który ma obecnie w swoim podpisie: 508741853

Z tego co wiem, nie jestem jedynym pokrzywdzonym. Użytkownik jest długo obecny na tym forum (od 2009 roku), na to się powoływał i tym wzbudził zaufanie.

Tutaj przykład podobnej sytuacji z innego forum https://forum.renaultespace.pl/viewtopic.php?p=70050#p70050 - dział dostępny tylko dla zarejestrowanych.

Uważajcie.

Opublikowano
No ale co... Maska zła, nie ten kolor, czy kasę przytulił i tyle go widzieli....rozwin wątek żeby nieco rozjaśnić.
Opublikowano
No ale co... Maska zła, nie ten kolor, czy kasę przytulił i tyle go widzieli....rozwin wątek żeby nieco rozjaśnić.

Przytulił kasę. Posługiwał się zdjęciami z archiwum allegro, które nie były jego własnością. Niestety, moja wina, że dogłębnie nie zweryfikowałem, ale jego 11 lat na forum wzbudziło moje zaufanie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jedenaście lat i dwadzieścia cztery posty... Sam prosisz się o kłopoty.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
I słusznie.
  • 2 miesiące temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Już nic nie napisze.
  • 11 miesięcy temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
I to jest dobra wiadomość :)