Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie ,.....chce zakupic e 36 z tym ze , mam podzielone informacje dotyczace spalania nie mam pojecia ile pali 1.6, 1.8 , 2.0 no i 2.5 ??????? chce zeby moje auto paliło ok 12l w miescie poleccie mi jakis silniczek jesli mozecie .........wiem ze gdzies pewnie juz o tym pisaliscie ale nie chce spedzic dnia przy szukaniu i prosze o ruszenie tego tematu kolejny raz ....z gory dziekuje za odpowiedzi innego typu niz poszukaj sobie juz o tym było:):):) pozdrawiam rafał z bydgoszczy!!
Opublikowano
jak cie dorwie admin albo moderator to na dziendobry dostaniesz ostrzezenie. Radze zapoznac sie z regulaminem forum zanim napiszesz jakis temat
............poszukaj sobie juz o tym było...........
Opublikowano
RISTO wielkie dzieki własnie o taką konkretną odpowiedz mi chodziło....jak juz pisałem przymierzam sie do kupna e36 :modlitwa: do tej pory jezdziłem calina:) i pewnie gdyby nie pewna kobieta ktora zmieniła sobie pas widząc mnie jezdził bym nią dzisiaj:) pozdrawiam ps. dziekuje adminowi za wyrozumiałosc:)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moja Becia pali mi 8 - 8,5 w trasie a na miejscu 10 - 12 chyba że mi noga zacznie upadać to wtedy tak do 15 ma silnik 1,8 wersja M40 podane spalanie to gaz na zwykłej podciśnieniówce ze sterownikiem BINGO M :lol: