Skocz do zawartości

Lusterko fotochromatyczne BMW E87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim,

Znalazlam na stronie internetowej lusterko (wg sprzedawcy fotochromatyczne i podgrzewane) w cenie 50 zl za sztuke (sam wklad). W moim aucie sa tylko lusterka fotochromatyczne, wiec czy mimo wszystko moge je kupic i zamontowac? Czy te z podgrzewaniem sa inne i nie wejdzie? Podejrzewam ze po prostu wtyk do podgrzewania bedzie wisial luzem skoro nie ma go gdzie podlaczyc, ale czy bedzie mozliwe pozostawienie go w taki sposob?

Dzieki za odpowiedz :)

Edytowane przez alicanto789

Opublikowano
  • Autor
Jeszcze mam pytanie dotyczace galki biegow czy ja mozna rowniez wymienic w latwy sposob? Moja juz jest zdarta i chcialam ja odnowicx.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Co do lusterka, to nie było lusterek fotochrom nie podgrzewanych. Czy mówimy o lusterkach tych mniejszych, czy większych po 2010? Upewnij się czy kupujesz na pewno foyochrom. Wtyczka platikowa 4 piny z tyłu lusterka. Zwykłe lusterka mają dwa kabelki na wsuwki. Lusterko fotochrom to mniejsze, można poznać po grubej obwolutce na około. Zwykłe mają chudszą. Najważniejsze aby lusterko fotochrom nie miało brązowych plam, bo takie to se w budy można włożyć. Ma być białe na całej owierzchni.

Co do gałki to ściągasz starą, wkładasz nową. Tutoriali jak, jest cały internet.