Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panów,

zastanawiam się nad zwiększeniem mocy w mojej 640xd 313KM 2015r przebieg 55000km.

powiedzcie czy warto i czy cos może stać się silnikowi i xdrive.

olej wymieniam co 12-15tys km

Chce to zrobić w BMW MINI BeeMaG Warszawa ul. Korzeniowa

powiedzieli ze zrobienia ok.+50KM więcej i ok. +100Nm wiecej

jestem wdzięczny za poradę :)

Opublikowano
Robiłem chip u Grzegorza z Beemag rok temu, ale w 640i. U mnie wyszło +55KM i +84 Nm. Z silnikiem problemów nie ma, a zmiana parametrów wyczuwalna. Miejsce mogę polecić
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawdź u Mobile Coders/BMW kodowanie - robią mnóstwo tych silników do ok. 380 KM. W moim aucie zrobili mapę z 449 KM na prawie 600 KM - od ponad dwóch lat brak negatywnych objawow (warunek zmiana oleju co ok. 10 tys i właściwe rozgrzanie i chłodzenie silnika)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok

Nie bede pytał na forum co sądzicie o danym serwisie bo jakiś Pan wywnioskował kryptoreklamę

Pomysł kolego trochę…

Jestem z Lublina

„Chłopa”z Warszawy na oczy nie widziałem wiec pytam o opinie innych

Bo może ktoś u niego był.

Na tym polega forum a nie domysłach…

A Ty widzisz spisek w każdym wątku i zaśmiecasz forum!!!

Opublikowano
Polecałbym po pierwsze kogoś kto ma hamownię podwoziową (w przypadku xdrive 4x4) i shamuje auto przed i po a nie opinie na forum, bo to subiektywne. Jeśli ktoś zainwestował w hamownię to raczej ma pojęcie a robota jest prosta. Jak chcesz kontakt to pisz na pw.
Opublikowano

dzięki za odp.

pytam po to bo nie będę googlał "chiptuning BMW" i będą same mega zajeb... opinie i kilka maruderów ,

pytam chłopaków z forum BMW którzy maja doświadczenia z podnoszenia mocy 640xd , sprawdzili na własnej skórze i maja swoje zdanie

jeśli ktoś z okolic Wawry to robił i jeździ po chipie kilka lat i jest ok to od nich chciałbym opinie

innego sposobu na weryfikacje fachowca nie znam :)